> Polityka prywatności
>> Producent
>> Kategorie
>> Logowanie
Polityka prywatności
1. Sprzedawca jest administratorem danych w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych.

2. Sprzedawca przechowuje, przetwarza i zabezpiecza dane osobowe Kupujących z zachowaniem obowiązujących w tym zakresie przepisów prawa, w tym ustawy z dnia 29-08-1997 r. o ochronie danych osobowych. Dane osobowe są gromadzone w bazie danych sklepu w celu realizacji złożonego zamówienia lub w celach marketingowych według zgody Kupującego.

3. Kupujący składający zamówienie jest zobowiązany wyrazić zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych w zakresie i w celu realizacji zakupu. Zgoda na przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych Sprzedawcy lub innych firm jest dobrowolna.

4. Kupujący ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, możliwość ich poprawiania lub żądania ich usunięcia. W celu usunięcia danych osobowych lub ich modyfikacji prosimy o kontakt pod następującym adresem e-mailowym:patryk@czakmusic.pl.

5. W celu przejrzenia oferty Sklepu oraz dokonania wyboru Towarów, nie wymagane jest podawania przez Kupującego danych osobowych, jednakże rejestracja danych osobowych, w tym imię, nazwisko, firma, NIP, email, numer telefonu, adres zamieszkania lub dostawy, jest możliwa w każdej chwili i dobrowolna. Dane osobowe podane w formularzu są wykorzystywane wyłącznie przez Sprzedawcę, w związku z obsługą Kupującego przez Sprzedawcę i świadczeniem przez Sprzedawcę na rzecz Kupującego usług, a w szczególności do realizacji zamówień oraz do kontaktu mailowego oraz telefonicznego ze strony Sprzedawcy oraz przesyłania newslettera Sprzedawcy. W chwili, gdy Użytkownik wyrazi na to zgodę jego dane osobowe mogą być wykorzystywane przez Sprzedawcę w celach marketingowych oraz udostępnione innym firmom.

© Comarch SA 2017. All rights reserved Powered by Comarch e-Sklep ®